Στο Μεσοβούνι 16χλμ από την Ηγ/τσα κοντά στον κόμβο της Εγνατίας οδού βρίσκεται ο ξενώνας “Holiday Mesovouni”. Διαθέτει επιπλωμένες μεζονέτες & studios πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνα, TV , κλιματισμό, μπαλκόνι, κοινόχρηστο πλυντήριο. Θα βρείτε επίσης καφέ-μπαρ, αίθουσα πρωινού & χώρο  υποδοχής & οικολογικό αγρόκτημα με 2 βιολογικούς ελαιώνες.


Η περιοχή προσφέρεται για:

-κυνήγι

- ιππασία

- ορειβασία

- περιπάτους στη φύση

-mountain bike

-motocross

 

Το HOLIDAY MESOVOUNI βρίσκετε στο κέντρο του καλύτερου τόπου για κυνήγι. Στις παρακάτω τοποθεσίες σε μικρές αποστάσεις από τον ξενώνα θα κυνηγήσετε νόμιμα τα εξής είδη:

1) στις τοποθεσίες Μποζιούρ και Ξηρά 2 έως 3 χιλιόμετρα , θα κυνηγήσετε αγριογούρουνα και λαγούς .

2) στις τοποθεσίες Λιμπάτι και Λιούκου 1 ως 3 χιλ. , πέρδικες , τριγώνια κτλ.

3) στις τοποθεσίες Λυκέθο και Στέρα 1 ως 2 χιλ. μπεκάτσα , κοτσύφια και τσίχλες .

 

 

α) Μπορεί να σας συνοδεύσει έμπειρος οδηγός –ξεναγός

β) Υπάρχει μεγάλο ψυγείο και καταψύκτης για την συντήρηση .

γ) Υπάρχει χώρος για την διαμονή και φύλαξη των σκύλων .

 

Το μεσοβούνι είναι ένα παραδοσιακό Ηπειρωτικό χωριό σε καταπράσινο περιβάλλον και σε υψόμετρο 500 μέτρων. Έχει 200 μόνιμους κατοίκους και άλλους τόσους μετανάστες οι οποίοι επισκέπτονται το χωριό τους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Στο χωριό θα βρείτε καφενείο, ψησταριά καθώς και mini market. Σε απόσταση 3κμ βρίσκεται το χωριό της Μαζαρακιάς με 2 πρατήρια καυσίμων, super market και περισσότερα καταστήματα. Οι κάτοικοι του Μεσοβουνίου ασχολούνται κυρίως με την κτηνοτροφία και την γεωργία. Μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε βιολογικές ελιές και λάδι, μέλι, αρωματικά φυτά και να απολαύσετε ντόπια κρέατα ελευθέρας βοσκής.

Υπεύθυνος επιχείρησης: Ζήγου Γιαννούλα

ΜΗ.ΤΕ .06.21.Κ.12.3Κ.00967.0.0

Για πληροφορίες - τιμές παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στα εξής τηλέφωνα:

Τηλ: 6932029995